Korporacja

Kororacyjne Forum TRANQUILITY CORP.

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

Ogłoszenie

BO CHODZI O TO ŻEBY BYŁO MIŁO...

#1 2009-12-18 17:23:02

Black Cloud

Big Boss

Punktów :   

Tez w cos gram :)

Poza Eve gram troche w strzelanki, rtsy, 3pp i inne. Stare Enemy Territory jak i Team Fortress 2 czy Left 4 Dead (Zombiaki )- ciagle nawet w dwoch klanach jestem lecz malo aktywny. Mam tez 2 konta w Diablo 2 (chyba) ktore wymiata a nie jak jakis WoW czy inne wogole jestem fanem Baldurs Gate czy Neverwinter. Z RTSow to seria C&C rzadzi (chociaz ostatnie...). Uffff - czyli gram prawie we wszystko, mam nawet Playa 3 ale zona uzywa jako odtwarzacz BluRay lub po prostu do Divxow.

#2 2009-12-19 11:37:03

alco82pl

Big Boss

Punktów :   

Re: Tez w cos gram :)

baldurse gate to ja czytałem całą sage:P
jak i dragon lance a z sag to tylko w warhammera grałem ale nie to heretyczne shit na kompa tylko prawdziwego warhamca z karta postaci:P i kostkami:D byłem elfem gladiatorem synem z niprawego łoża maga rupikusa i pięknej matki elficy ktriny hehe wiec elf do tego potenga gladiatora i magia (ulubiony czar : kradzież rozumu - kochałem gdy kosci były po mojej stronie a gwardziści zamiast nas wytłuc siadali na ziemi i kamyczki tyrlali:P )

http://images41.fotosik.pl/224/9a1e0882e1d64111med.png

może jestem górnikiem ale mam też ząbki

Stopka forum

RSS